Aanbiedingen

Deze aanbieding is geldig van donderdag 26 november tot en met donderdag 26 november 2020.Uitzonderingen zijn mogelijk
500 gram
5. 89
1 de Beste Zalmfilet op huid 4 stuks 500 g
11. 78
per 1 KG
5. 89
Leverbaar vanaf 26 november
Deze aanbieding is geldig van donderdag 26 november tot en met donderdag 26 november 2020.
Omschrijving
Zalmfilet met huid
Ingrediënten
Ingrediënten :Zalm (VIS) (Salmo salar, gekweekt in Noorwegen, kweekmethode: kooien). Vis afkomstig van een ASC-gecertificeerde, verantwoorde kwekerij, www.asc-aqua.org, ASC-C-00004.
Allergie informatie
Bevat Vis Kan sporen bevatten van Gluten Kan sporen bevatten van Schaaldieren Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Mosterd Kan sporen bevatten van Selderij Kan sporen bevatten van Soja Kan sporen bevatten van Zwaveldioxide en sulfieten Kan sporen bevatten van Weekdieren Kan sporen bevatten van Tarwe Kan sporen bevatten van Lactose Kan sporen bevatten van Koriander Kan sporen bevatten van Maïs Kan sporen bevatten van Peulvruchten Kan sporen bevatten van Wortel
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 924
Energie Kilocalorieën (kcal) 222
Vetten (g), waarvan 15.7
verzadigde vetzuren (g) 3.3
enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 7.8
meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 3.4
transvetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 0
suikers (g) 0
toegevoegde suikers (g) 0
polyolen (g) 0
zetmeel (g) 0
Voedingsvezel (g) 0
Eiwitten (g) 20.2
Zout (g) 0.238
Natrium (mg) 0.095
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max. 4°C).
Bereidingswijze
BEREIDINGSWIJZE: haal de vis uit de verpakking. Dep de vis droog en breng op smaak met peper, zout en/of kruiden. De bereidingstijden zijn mede afhankelijk van de dikte van de vis. KOEKENPAN: verhit vloeibare margarine en/of (olijf)olie en bak de zalmfilet op de huidzijde op hoge temperatuur ca. 4 minuten. Bak de andere zijde 2 minuten op matige temperatuur. OVEN (180°C): leg de filet in een ingevette ovenschaal en voeg 50 ml water of witte wijn toe. Dek de schaal af met aluminiumfolie en stoof de vis in 15-20 min gaar in een voorverwarmde oven.
Meer informatie
Afzender en adres
Detailresult Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.