DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud
productproduct

Fresh & easy Verspakket tomatensoep

Per pakket
Verspakket met tomaten, wortel, ui, knoflook, tijm, tomatenpuree en bouillonblokjes. Bereiding: 30 minuten. Aantal personen: 4-6 personen. Zelf toevoegen: • 750 ml water • 2 el (olijf)olie
Momenteel niet beschikbaar

Omschrijving

Verspakket voor tomatensoep

Ingrediënten

Ingrediënten: 66% tomaat*, ui, wortel, tomatenpuree (tomatenpuree, zout), groentebouillonblokje (gejodeerd zout (zout, kaliumjodaat), gedroogde glucosestroop, suiker, 7,2% groenten (wortel, SELDERIJ, ui, knoflook), zonnebloemolie, gistextract (gistextract, zout), aroma's (SELDERIJ), gedroogde SELDERIJ, water, GERSTEMOUTEXTRACT, kurkuma), knoflook, tijm. Kan sporen van EI, MELK, SOJA en VIS bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 150
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 36
  • Vetten (g) , waarvan 0.5
    verzadigde vetzuren (g) 0.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 5.7
    suikers (g) 4.7
    Voedingsvezel (g) 1.8
  • Eiwitten (g) 1.2
  • Zout (g) 1.21

Bereidingswijze

Bereidingswijze: 1. Maak de tomaten schoon en snijd in vier stukken. Maak de wortel schoon en snijd in stukjes. Ris de blaadjes van de takjes tijm. Maak vervolgens de ui en knoflook schoon en snijd in stukken. Zet alvast 750 ml water klaar. 2. Zet een (soep)pan klaar. Verhit 2 eetlepels (olijf)olie en fruit de ui, knoflook en wortel ongeveer 5 minuten. 3. Voeg vervolgens de inhoud van het blikje tomatenpuree en de tijm toe. Bak het geheel 2 minuten op middelhoge temperatuur. 4. Voeg nu de gesneden tomaten, het water en de bouillonblokjes toe. Breng aan de kook en laat de soep afgedekt 12 minuten zacht koken. 5. Pureer de soep met een staafmixer, proef en breng naar wens op smaak met peper.

Bewaaradvies

Na aankoop in de koelkast bewaren.

Contactgegevens

Heemskerk Fresh
Antwoordnummer 30002, 2230 VB Rijnsburg

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.