DekaVers Tarpan allinson volkoren half gesneden 400 g
2. 48
per 1 KG
0. 99
Omschrijving
Volkorenbrood
Ingrediënten
Ingrediënten: VOLKORENTARWEMEEL, water, TARWEGLUTEN, bakkersgist, bakkerszout, TARWEZETMEEL, dextrose, TARWEMOUTMEEL, meelverbeteraar: E300, azijn, koolzaadolie. Dit product kan sporen van soja, melk, noten, sesam en lupine bevatten.
Allergie informatie
Bevat Gluten Bevat Tarwe Kan sporen bevatten van Lupine Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Sesam(zaad) Kan sporen bevatten van Soja Kan sporen bevatten van Amandelen Kan sporen bevatten van Hazelnoten Kan sporen bevatten van Walnoten Kan sporen bevatten van Cashewnoten
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 877
Energie Kilocalorieën (kcal) 208
Vetten (g), waarvan 1.38
verzadigde vetzuren (g) 0.207
Koolhydraten (g), waarvan 35.41
suikers (g) 0.816
Voedingsvezel (g) 6.89
Eiwitten (g) 9.92
Zout (g) 0.809
Verplichte vermeldingen
Bewaaradvies
Droog en donker bewaren.
Bereidingswijze
U kunt dit brood op de dag van aankoop in een gesloten verpakking invriezen. We adviseren u om het dan maximaal 4 weken in uw vriezer te bewaren bij een temperatuur van -18°C.
Meer informatie
Afzender en adres
DekaVers Antwoordnummer 309, 1940 VB, Beverwijk klantenservice@detailresult.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.