Patis Mokkastam diepvries

500 g
2. 54
f

Omschrijving

Diepvries gebak

Ingrediënten

Ingrediënten: suiker, water, magere MELK, TARWEBLOEM, EIEREN, plantaardige olie (palm, kokos, raapzaad), glucosestroop, gedeeltelijk gehard vet (palm), plantaardig vet (raapzaad), magere MELKPOEDER, TARWEZETMEEL, droge MELKBESTANDDELEN, chocolade (suiker, cacaomassa, cacaoboter, emulgator, natuurlijk vanille), cacaopoeder, gemodificeerd aardappelzetmeel, WEIPOEDER, aroma, dextrose, varkensgelatine, SOJABLOEM, zout, AMANDELEN, natuurlijk mokka aroma, conserveermiddel: E202; emulgator: E471, E477, E472b, E322, E433, E472a; kleurstof: E160a, E160a(I), E150c, E153, E120; stabilisator: E412, E420; verdikkingsmiddel: E401, E339, E450, E516, E415; voedingszuur: E330. E= door EU goedgekeurde hulpstoffen. Allergenen informatie: Wordt geproduceerd in een bedrijf waar noten verwerkt worden.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1271
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 303
  • Vetten (g) , waarvan 13.1
    verzadigde vetzuren (g) 6.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 43.1
    suikers (g) 32.7
  • Eiwitten (g) 3
  • Zout (g) 0.02

Gebruiksadvies

Diepvries houdbaarheid Koelkast (7°C) - 2 dagen *(-6°C) - 1 week **(-12°C) - 1 maand ***(-18°C) - zie zijkant Na ontdooiing niet opnieuw invriezen!

Bereidingswijze

Na ontdooiing niet opnieuw invriezen! Per portie snel ontdooien: Het gewenste aantal porties met een warm, nat mes afsnijden. Plaats het overgebleven gebak direct terug in de vriezer. De porties ca. 1-1 1/2 uur (+/-19°C) buiten de verpakking laten ontdooien.

Contactgegevens

Banketbakkerij Horizon B.V.
Gildestraat 3, 6883DB, Velp. The Netherlands.

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'