Schär Bladerdeeg glutenvrij

250 g
4. 02
f

Omschrijving

Glutenvrij bladerdeeg - diepgevroren. Speciaal bereid voor personen met een glutenintolerantie.

Ingrediënten

Water, plantaardige margarine [plantaardige vetten en oliën (palm, zonnebloem), water, emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren veresterd met citroenzuur, zuurteregelaar: citroenzuur, natriumcitraat; zout], maïszetmeel, rijstzetmeel, rijstmeel, cichoreivezel, dextrose, verdikkingsmiddelen: hydroxypropylmethylcellulose, guargom, SOJA-eiwit, zonnebloemolie, gejodeerd zout (zout, kaliumjodide), aardappelvlokken, plantaardig vezel (psyllium), emulgator: mono- en diglyceriden van vetzuren, rijsmiddel: ammoniumbicarbonaat, natuurlijk aroma

Voedingswaarden

  • Soort per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ) 1624
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 391
  • Vetten (g) , waarvan 28
    verzadigde vetzuren (g) 13
  • Koolhydraten (g) , waarvan 30
    suikers (g) 2.1
    Voedingsvezel (g) 4.8
  • Eiwitten (g) 2.3
  • Zout (g) 0.95

Bereidingswijze

Bakken voor consumptie. Ontdooien Het bladerdeeg 3 uur lang bij kamertemperatuur in de verpakking ontdooien of Magnetron 5 min - 160 W Bereiding Ovenbereiding Bak in de voorverwarmde oven 210°C - 10-12 min For sweet and savoury bites 180°C - 25-28 min For sweet strudels and savoury pies

Bewaaradvies

Niet opnieuw invriezen na ontdooien: bewaar in de koelkast en consumeer binnen één dag. Bij -18°C ten minste houdbaar tot:

Contactgegevens

Dr. Schär AG/SPA
Winkelau 9 - 39014 Burgstaal / Postal (BZ) Italy
go.schaer.com/get-in-touch

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'