Bio+ Rode kool met appel deelblokjes 450 g
2. 58
per 1 KG
1. 16
Omschrijving
Rode kool met appel, diepgevroren
Ingrediënten
65% rode kool*, 16,7% water, 7% appel*, rietsuiker*, maiszetmeel*, zeezout, kaneel*, citroensap*, natuurazijn*, *van biologische oorsprong.
Voedingswaarden
Voedingswaarde per per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 278
Energie Kilocalorieën (kcal) 66
Vetten (g), waarvan 0.2
verzadigde vetzuren (g) 0.1
Koolhydraten (g), waarvan 14
suikers (g) 12.4
Voedingsvezel (g) 1.9
Eiwitten (g) 1
Zout (g) 0.6
Bewaaradvies
Tenminste houdbaar tot: zie op verpakking vermelde datum. In vriesvak* (-6°C): enkele dagen. In vriezer** (-12° C): 2 weken na aankoop. In vriezer*** (-18° C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen. Bij -18° C tenminste houdbaar tot einde: zie verpakking.
Bereidingswijze
Pan: de diepgevroren porties met een paar eetlepels water onder voortdurend roeren op laag vuur verhitten. Magnetron 800W*: De diepgevroren porties is een afgedekte magnetronschaal 7-9 minuten verhitten. Tussentijds product omroeren. Product dient heet te zijn op moment van opdienen. *Kooktijden zijn richtlijnen, afhankelijk van het vermogen van het apparaat en hoeveelheid te bereiden product.
Meer informatie
Afzender en adres
Bio+ Antwoordnummer 3500 4140 VH Beesd www.bio-plus.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.