DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Bio+ Sperziebonen gebroken

450 g
1. 45
f

Omschrijving

Biologische gebroken sperziebonen, diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten :sperziebonen*. *van biologische oorsprong

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 143
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 34
  • Vetten (g) , waarvan 0.1
    verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 5.4
    suikers (g) 1.2
    Voedingsvezel (g) 2.1
  • Eiwitten (g) 1.8
  • Zout (g) 0.013

Bereidingswijze

Pan: (hele verpakking) De diepgevroren sperziebonen in water 8 tot 10 minuten koken. Eventueel naar wens zout aan het water toevoegen. MAGNETRON (800 Watt): Verwarm circa 450 gram sperziebonen met circa 2 eetlepels water in een afgedekte voor de magnetron geschikte schaal gedurende 12-15 minuten. Halverwege de bereidingstijd de sperziebonen goed doorroeren. (1 portie: 200g) de sperziebonen (200 g) met een beetje water aan de kook brengen, ca; 4 minuten zachtjes laten doorkoken. Afgieten en naar wens op smaak brengen. Magnetron 700W: de sperziebonen (200 g) met een half kopje water in een schaal doen. Afdekken en 10 min. op de hoogste stand verwarmen. Halverwege de bereidingstijd even doorroeren. Afgieten en naar wens op smaak brengen.

Bewaaradvies

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Bio+
Antwoordnummer 3500, 4140 VH Beesd

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.