Ga naar de hoofdinhoud

Bonduelle Groenten voor soep pompoen en wortel

600 g
2. 99
f

Omschrijving

GROENTENMIX, diepgevroren.

Ingrediënten

Pompoen (60%), wortelen (30%), uien (10%)

Voedingswaarden

 • Soort Per 100g
 • Energie Kilojoules (kJ) 169
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 40
 • Vetten (g) , waarvan 0.4
  verzadigde vetzuren (g) 0.1
 • Koolhydraten (g) , waarvan 7
  suikers (g) 3.6
  Voedingsvezel (g) 2.3
 • Eiwitten (g) 1
 • Zout (g) 0.03

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: water + bouillonblokje 6 min Kookpan: - Zet 400 ml water op en voeg naar smaak 1-2 bouillon blokje(s) toe. - Als de bouillon kookt, voeg dan de bevroren groenten uit deze verpakking toe en kook in 6 minuten gaar. - Pureer met een staafmixer (of blender) de bouillon met de groenten tot een mooie soep. Houd je van dikkere soep, stop dan eerder met pureren. Wil je dunnere soep, voeg dan iets meer water toe. Je hebt nu een heerlijke soep voor 3-4 personen. Wil je de soep nog wat rijker maken, op de zijkant van deze verpakking staan heerlijke tips. "Soeper" lekker en smakelijk! Voor voedselveiligheid en kwaliteit, volg de bereidingsinstructies op de verpakking. Zorg ervoor dat het product volledig is gekookt of opgewarmd volgens de aanbevelingen. Houd het product bevroren tot aan het moment van bereiden.

Bewaaradvies

* 0-3°C: 24 uur ** -6°C: 3 dagen ***-18°C: meerdere maanden Een ontdooid product nooit opnieuw invriezen. Ten minste houdbaar tot: Mits diepgevroren bewaard op -18°C.

Contactgegevens

Bonduelle
Postbus 28058 NL-5602 JB Eindhoven

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.