Dr. Oetker Ristorante salame glutenvrij

315 g
3. 77
f

Omschrijving

Glutenvrije pizza, rijkelijk belegd met tomatensaus, kaas en salami. Diepvries.

Ingrediënten

24% gezeefde tomaten, 15% KAAS (MOZARELLA, EDAMMER), rijstmeel, 12% salami (varkensvlees, spek, zout, specerijen, dextrose, uipoeder, knoflookpoeder, specerijenextracten, antioxidant (extract van rozemarijn), stabilisator (natriumnitriet), rook), water, aardappelzetmeel, aardappelvlokken, erwten eiwit, raapzaadolie, bakkersgist, suiker, zout, verdikkingsmiddelen (hydroxypropylmethylcellulose, xanthaangom), olijfolie extra vergine, emulgatoren (melkzuurester van mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen, azijnzuurester van mono- en diglyceriden uit vetzuren uit levensmiddelen), gemodificeerd zetmeel, oregano, glucosestroop, specerijen, magere MELKPOEDER, knoflook, dextrose

Voedingswaarden

  • Soort per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ) 1013
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 242
  • Vetten (g) , waarvan 11
    verzadigde vetzuren (g) 4.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 25
    suikers (g) 2
  • Eiwitten (g) 10
  • Zout (g) 1.4

Bereidingswijze

1 Oven voorverwarmen. Elektrisch: 230°C | Hetelucht: 210°C | Gas: 4 2 Folie verwijderen. 3 Bak de diepgevroren pizza op een rooster onderin de oven 13 - 15 min.

Bewaaradvies

Bij -18°C (***-vak of diepvries) ten minste houdbaar tot einde: zie datum op zijkant. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Dr. Oetker Nederland B.V.
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort
www.oetker.com

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'