Ga naar de hoofdinhoud

Vis Marine Fruit de mer gekookt

300 g
4. 28
f

Omschrijving

Diepgevroren mix van gekookte mosselen, surimi, pijlinktvis en garnalen.

Ingrediënten

Ingrediënten :25% Mosselen (Mytilus chilensis) (WEEKDIEREN), 25% surimi (water, WITVIS (Alaska KOOLVIS (Theragra chalcogramma) en/of Pacifische heek (Merluccius productus) (VIS)), suiker, stabilisator: E420/E451/E450, aardappelzetmeel, TARWEZETMEEL, suiker, raapzaadolie, zout, VRIJE-UITLOOPKIPPENEI-EIWITPOEDER, krab-aroma (SCHAALDIEREN), kleurstof:E160c/E170), 25% pijlinktvis (Dosidicus gigas) (WEEKDIEREN), 25% garnalen (Xiphopenaeus kroyeri) (SCHAALDIEREN), zout, antioxidant: E223 (SULFIET), kleurstof: E160e/E162) . Mosselen, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 87), vangstmethode: Open zee hangcultuur Alaskakoolvis, gevangen in het Noordwestelijk en Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 61, 67), vangstmethode: trawlnetten Pacifische heek, gevangen in het Noordoostelijk deel van de Stille Oceaan en Middenoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 67, 77), vangstmethode: trawlnetten Pijlinktvis, gevangen in het Zuidoostelijk deel van de Stille Oceaan (FAO 87), vangstmethode: haken en lijnen Garnalen, gevangen in het Middenwestelijk deel van de Atlantische Oceaan (FAO 31), vangstmethode: trawlnetten Ter bescherming en voor een optimaal behoud van de kwaliteit zijn de zeevruchten omhuld met een laagje ijs (10%).

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 382
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 90
 • Vetten (g) , waarvan 1.5
  verzadigde vetzuren (g) 0.3
  enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.6
  meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.4
  transvetzuren (g) 0
 • Koolhydraten (g) , waarvan 9.2
  suikers (g) 1.1
  toegevoegde suikers (g) 1.1
  polyolen (g) 0.27
  zetmeel (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0.4
 • Eiwitten (g) 9.9
 • Zout (g) 1
 • Natrium (mg) 0.4

Bereidingswijze

Ontdooi de zeevruchten bij voorkeur onder koud stromend water of in 2 uur bij kamertemperatuur. Klaar voor gebruik in een salade of kan eventueel nog kort verhit worden om in een warm gerecht toegevoegd te worden.

Bewaaradvies

Bewaren bij -18°C of lager. Na ontdooien niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Vismarine
Postbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.