Ga naar de hoofdinhoud

Vis Marine Pangafilet

540 g
3. 09
f

Omschrijving

Pangasius meerval (Pangasius hypophtalmus), diepvries.

Ingrediënten

Ingrediënten :Pangasiusfilet (Pangasius hypophtalmus) (VIS). Deze vis is voorzien van een beschermende ijslaag voor optimaal behoud van de kwaliteit (beschermende ijslaag 10%). Gekweekt in Vietnam.

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 311
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 73
 • Vetten (g) , waarvan 0.78
  verzadigde vetzuren (g) 0.3
  enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.2
  meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 0.1
  transvetzuren (g) 0
 • Koolhydraten (g) , waarvan 0
  suikers (g) 0
  toegevoegde suikers (g) 0
  polyolen (g) 0
  zetmeel (g) 0
  Voedingsvezel (g) 0
 • Eiwitten (g) 16.6
 • Zout (g) 0.04
 • Natrium (mg) 0.016

Bereidingswijze

De pangasiusfilets uit de verpakking halen en voor bereiding 24 uur in de koelkast laten ontdooien. Koekenpan: verhit vloeibare margarine of (olijf)olie en bak de pangasiusfilets gedurende 8-10 minuten. Halverwege keren. Oven (200°C): wikkel de ontdooide pangasiusfilets in aluminiumfolie en laat ze 13-15 minuten garen in een voorverwarmde oven. Let op: de bereidingstijden zijn richtlijnen, voor consumptie volledig doorgaren. Pas eventueel de bereidingstijd aan. Meerdere filets tegelijkertijd bereiden kan ervoor zorgen dat de bereidingstijd moet worden verlengd.

Bewaaradvies

In vriesvak * (-6°C): enkele dagen. in vriezer ** (-12°C): 2 weken na aankoop. in vriezer *** (-18°C): ten minste houdbaar tot de op verpakking vermelde datum. Na ontdooiing niet opnieuw invriezen.

Contactgegevens

Vismarine
Postbus 80, 4153 ZH Beesd

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.