Gillette Scheermesjes fusion proglide

3 stuks
2X MEER VOORKEUR* (indien gebruikt met FlexBall-technologie). Onze dunnere, scherpere mesjes** worden gemaakt met een geavanceerde lage-weerstandscoating en zijn ontworpen om krachtig en precies te werken. Ze glijden moeiteloos door het haar met een minder trekkerig gevoel.*** ** Eerste vier mesjes t.o.v. Gillette® Fusion scheersysteem. *** T.o.v. Gillette Fusion scheersysteem. - 5 mesjes; onze dunste, fijnste mesjes (eerste 4 mesjes) voor moeiteloos glijden en minder trekken (t.o.v. Fusion) voor ongelooflijk comfort. - Precisietrimmer aan de achterkant voor strakke lijnen en accenten. - Verbeterde Lubastrip met meer lubricatiemiddelen en een vleugje mineraalolie. - De mesjesstabilisator behoudt de optimale ruimte tussen de mesjes voor meer comfort. - Alle Fusion scheermesjes passen op alle Fusion-handgrepen (met en zonder FlexBall-handgreeptechnologie). - 2x meer voorkeur* wanneer gebruikt met FlexBall ¿Technologie. (*vs. vorig ProGlide scheersysteem onder ProGlide gebruikers)
18. 49
f

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'