Bonzo Beggin strips bacon

120 g
1. 89
f

Omschrijving

Heerlijke kauwsnacks met baconsmaak.

Ingrediënten

Granen, plantaardige eiwitextracten, vlees en dierlijke bijproducten (min. 4% vlees), suiker, oliën en vetten, mineralen, plantaardige bijproducten, melk, melkbijproducten

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Beggin' Strips is een aanvullend diervoeder voor volwassen honden. Deze heerlijke snack kan op elk moment van de dag gegeven worden als lekkernij of als beloning. Gelieve de hoofdmaaltijd dienovereenkomstig aanpassen. Zorg dat er altijd vers drinkwater beschikbaar is. Blijf in de buurt wanneer u uw hond een strip geeft. Dagelijkse voedingshoeveelheid: Als uw hond 7 kg weegt, geef dan tot wel 1 strip per dag, honden van 15 kg 2 strips per dag en honden van 30 kg 3 strips per dag.

Bewaaradvies

Dit product dient koel en droog bewaard te worden.

ContactgegevensDisclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'