Bonzo Dental delicious

200 g
1. 53
f

Omschrijving

Aanvullend diervoeder voor volwassen honden.

Ingrediënten

Granen, glycerol, vlees en dierlijke bijproducten (10%)*, mineralen, sorbitol, plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, groenten, *Gelijkwaardig aan 30% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met 4% rund.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Dagelijkse voedingshoeveelheden: Medium & Large 10kg +: 1 stuks. Voor de gezondheid van jouw hond, respecteer de maximale dagelijkse hoeveelheden en doe dagelijks oefeningen. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Blijf in de buurt wanneer je jouw hond een snack geeft.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie code op de onderkant van de verpakking. Bewaar diervoeder op een droge en koele plaats.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'