Bonzo Hondenvoer mini menu rund

1,5 kg
3. 03
f

Omschrijving

VOLLEDIG DIERVOEDER VOOR KLEINE VOLWASSEN HONDEN TOT 10KG

Ingrediënten

Granen (volkoren granen 59%), vlees en dierlijke bijproducten (8% **), oliën en vetten, plantaardige bijproducten, plantaardige eiwitextracten, mineralen, ** gelijkwaardig aan 16% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% rund.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Dagelijkse voedingshoeveelheden voor volwassen kleine honden (g/dag) Gewicht: Mini 1-5kg: Normaal actief hoeveelheid: 40-115g; Meer actief hoeveelheid: 45 - 130g. Gewicht: Klein 5-10kg: Normaal actief hoeveelheid: 115-180g; Meer actief hoeveelheid: 130 - 210g. Voedingsadvies: Deze hoeveelheden zijn gemiddelden gebaseerd op de behoeften van kleine volwassen honden bij verschillende mate van activiteit en normale omgevingstemperaturen. Individuele behoeften variëren en de hoeveelheid voeding moet daarop aangepast worden. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Deze zak is geen speelgoed. Houd de zak buiten het bereik van kinderen en huisdieren om de kans op verstikking te voorkomen.

Bewaaradvies

Bewaar diervoeder op een koele en droge plaats. Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie codering op de achterkant van de verpakking.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'