Bonzo Kluiven

1 kg
1. 99
f

Omschrijving

AANVULLEND DIERVOEDER VOOR VOLWASSEN HONDEN.

Ingrediënten

Granen (waarvan 34% volkoren), plantaardige bijproducten, oliën en vetten, vlees en dierlijke bijproducten, mineralen

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Maximale dagelijkse hoeveelheid: Als jouw hond 7kg weegt, geef dan tot een halve snack per dag, honden van 15kg tot 1 snack per dag en honden van 30kg tot 1,5 snacks per dag. Voor de gezondheid van jouw hond, respecteer de maximale dagelijkse hoeveelheden en doe dagelijks oefeningen. Zorg ervoor dat er altijd schoon en vers drinkwater klaarstaat. Blijf in de buurt wanneer je jouw hond een snack geeft. Deze verpakking is geen speelgoed. Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om risico op verstikking te voorkomen.

Bewaaradvies

Bewaar diervoeder op een koele en droge plaats. Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie bovenzijde verpakking.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'