Felix Kattensoep vis selectie

288 g
2. 09
f

Omschrijving

Aanvullend diervoeder voor volwassen katten.

Ingrediënten

Met kabeljauw: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (kabeljauw 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist. Toevoegingsmiddelen: smaakstoffen., Met tonijn: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (tonijn 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist. Toevoegingsmiddelen: smaakstoffen., Met schol: vlees en dierlijke bijproducten, plantaardige eiwitextracten, vis en visbijproducten (schol 4%), mineralen, plantaardige bijproducten, suiker, gist. Toevoegingsmiddelen: smaakstoffen.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Voedingsadvies: Voor een kat van 4kg, giet in een kom en geeféén portiezakje per dag als aanvulling op andere volledige producten van Purina. Voor de gezondheid van jouw kat, respecteer het voedingsadvies. Serveer op kamertemperatuur. Zorg ervoor dat er altijd schoon, vers drinkwater beschikbaar is. Dit product is een aanvullende maaltijd, met een hoog vochtgehalte: een gedeelte van de inname van de aanbevolen dagelijkse hoeveelheid water wordt door consumptie van dit product geleverd.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie zijkant van de verpakking of achterkant van elk zakje. Bewaar diervoeding op een koele en droge plaats.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 1199 1180 VD Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'