Felix Kattenvoer sensations junior

1 kg
2. 95
f

Omschrijving

Volledig diervoeder voor kittens en drachtige/zogende katten

Ingrediënten

Granen, vlees en dierlijke bijproducten (10%*), plantaardige eiwitextracten, oliën en vetten, groenten (0,7%**), mineralen, vis en visbijproducten, melk en melkbijproducten (0,09%***), gist, *gelijkwaardig aan 20% gerehydrateerd vlees en dierlijke bijproducten, met min. 4% kip in Y-vormige brokjes, gelijkwaardig aan 3,6% kip in het product., **gelijkwaardig aan 4% gerehydrateerde groenten in de Y-vormige brokjes, met 0,6% gelijkwaardig aan 3,6% groenten in het product., ***gelijkwaardig aan 0,32% gerehydrateerde melk en melikbijproducten, met 4% melks in ronde brokjes.

Voedingswaarden

  • Soort per 100

Bereidingswijze

Makkelijk te open en hersluitbaar! Dagelijks voedingsadvies: Het product kan afzonderlijk worden gegeven of in combinatie met Felix natte portiezakjes. Leeftijd - 6 tot 12 weken 25-800g in 2-3 maaltijden** of 0-50g in 2-3 maaltijden** + Felix x 1*** Leeftijd - 3 tot 6 maanden 45-105g in 2 maaltijden** of 35-80g in 2-3 maaltijden** + Felix x 1*** Leeftijd - 6 tot 12 maanden 105-55g in 2 maaltijden** of 80-25g in 2-3 maaltijden** + Felix x 1*** Drachtige kat (4kg) Min. 195g** of Min. 70g** + Felix x 1*** Zogende kat (4kg) Min. 255g** of Min. 230g** + Felix x 1*** **of naar behoefte ***ongeacht welk Felix Junior 100g portiezakje Dit product zou geintroduceerd moeten worden op de leeftijd van 3 tot 4 weken. De brokjes mixen met water zodat het eten hiervan gemakkelijker is. Verhoog de hoeveelheid brokjes als de kitten meer begint te eten en verminder de hoeveelheid toegevoegd water als de kitten meer begint te eten en verminder de hoeveelheid toegevoegd water als de kitten is staat is om enkel brokjes te kunnen eten. Elke kitten is anders, afhankelijk van hoe actief de kitten is en zijn lichaamsconditie, moet de hoeveelheid voeding en/of de toegestane tijd om te eten aangepast worden. Ook geschikt voor drachtige en zogende katten. Zorg er voor dat er altijd vers, schoon drinkwater klaar staat. Voldoende dagelijkse waterconsumptie is essentieel voor de gezondheid van je kitten. Deze zak is geen speelgoed. Houd de verpakking buiten het bereik van kinderen en huisdieren om de kans op verstikking te voorkomen.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot, partijcodering en registratienummer: zie code op de onderkant verpakking. Bewaar diervoeding op een koele en droge plaats.

Contactgegevens

Nestlé Purina PetCare Nederland
Antwoordnummer 39231 1180 VD Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'