Honig Deense rundvleessoep

73 g
1. 22
f

Omschrijving

SOEP IN DROGE VORM

Ingrediënten

Ingrediënten na bereiding:, bouillon (SOJA), vermicelli 6,1% (TARWEMEEL, KIPPENEI-eiwit), groenten 1,8% (tomaat, wortel, KNOLSELDERIJ, ui), zout, aroma's (bevatten SELDERIJ), glucosestroop, rundvleesproduct 0,3% (rundvlees 78%, rundvet 10%, zout, smaakversterker (E621), ui, KIPPENEI-eiwit, aroma's), palmvet, kruiden (peterselie, SELDERIJZAAD), smaakversterkers (E508, E621, E627, E631), kleurstof (E150c), kurkuma

Voedingswaarden

  • Soort per 100ml
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: - 150 g rundersoepballetjes - 250 g champignons - 1 grote lente-ui Koken: 10 min. 6 borden Algemene bereidingswijze 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de rundersoepballetjes, de in plakjes gesneden champignons en de in ringetjes gesneden lente-ui toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Honig is de ideale basis voor jouw zelfgemaakte soep. In dit soeprecept: 270 gram verse groenten! Variatietip Vervang de ingrediënten bij stap 2 door 150 g gesneden runderreepjes, 200 g wortel en een bosje fijngesneden selderij.

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 7057, 3700 TB Zeist

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'