Honig Engelse ossenstaartsoep

88 g
1. 24
f

Omschrijving

SOEP IN DROGE VORM

Ingrediënten

Ingrediënten na bereiding:, bouillon (SOJA), groenten (tomaat, ui), zetmeel, TARWEBLOEM, zout, glucosestroop, rundvleesproduct 0,4% (rundvlees 78%, rundvet 10%, zout, smaakversterker (E621), ui, KIPPENEI-eiwit, aroma's), palmvet, kruiden (peterselie, marjoraan, SELDERIJZAAD, salie, tijm, laurier), aroma's (bevatten GERST, MELK, SELDERIJ), smaakversterkers (E621, E627, E631), kleurstof (E150c), rundvleesextract 0,05%, specerijen (peper, foelie, kruidnagel, cayennepeper, paprikapoeder)

Voedingswaarden

  • Soort per 100ml
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: - 250 g paddenstoelen - 2 eetl. verse bieslook Koken: 10 min. 6 borden Algemene bereidingswijze 1 Strooi de inhoud van het zakje in een pan met 1,5 liter koud water en breng dit, al roerend met een garde, aan de kook. 2 Voeg, zodra de soep kookt, de in plakjes gesneden paddenstoelen toe. 3 Doe het deksel op de pan (niet helemaal afsluiten) en laat, onder af en toe roeren, de soep nog 10 minuten zachtjes doorkoken. Garneer de soep met de fijngehakte bieslook. Honig is de ideale basis voor jouw zelfgemaakte soep. In dit soeprecept: 250 gram verse groenten! Variatietip Vervang de paddenstoelen bij stap 2 door 100 g wortel en 4 gesneden lente-uitjes.

Bewaaradvies

Droog bewaren Ten minste houdbaar tot einde: (maand, jaar)

Contactgegevens

Honig Consumentenservice
Antwoordnummer 7057, 3700 TB Zeist

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'