Mealmasters Pasta met runderballetjes in pepersaus

450 g
3. 89
f

Omschrijving

Pasta met runderballetjes pepersaus

Ingrediënten

Ingrediënten: gekookte pasta (37%) (TARWE), water, rundvlees* (11%), courgette, wortel, paprika, room (MELK), geraffineerde sojaolie, TARWEbloem, gemodificeerd maïszetmeel, tomaat, knoflook, zout, gedroogde glucosestroop, conserveermiddelen (E262, E211, E202), groene peper, aroma (MELK), kruiden (MOSTERD, peulvruchten en koriander), maltodextrine, gehydrolyseerd eiwit (koolzaad, maïs, SOJA), gebrande suiker, varkenseiwit, plantaardige vezel (aardappel, bamboe), specerijen, tomatenpoeder, emulgatoren (E450, E451), MOSTERDzaad, suiker, zonnebloemolie, rundergelatine, glucosestroop, zetmeel (maïs, aardappel), MELKeiwit, champignon, uipoeder, gistextract, gist, aroma, antioxidant (E300), natuurazijn, rundvleesextract, voedingszuren (E260, E330, E270), gehydrolyseerd raapzaad, gekarameliseerde suiker, natuurlijk aroma, raapzaadolie, knoflookextract.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 521
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 124
  • Vetten (g) , waarvan 3.8
    verzadigde vetzuren (g) 1.4
  • Koolhydraten (g) , waarvan 16
    suikers (g) 2.1
  • Eiwitten (g) 5.4
  • Zout (g) 1.5

Bereidingswijze

Bereidingsinstructie heteluchtoven Verwarm de oven voor op 140°C. Prik gaatjes in de folie. Plaats het gerecht in de oven en verwarm deze 30 minuten in romige pepersaus. Bereidingsadvies magnetron: Prik enkele gaatjes in de folie. Plaats de verpakking in de magnetron en verwarm deze 4-5 minuten op 600 Watt.

Bewaaradvies

Mits gekoeld, beneden 7°C, bewaard.

Contactgegevens

De Kroes BV
Almere
www.dekroes.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'