DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

De Vegetarische Slager Mc burger 2 stuks

160 g
3. 39
f

Omschrijving

vegetarische burger op basis van soja, bron van vitamine B12 en ijzer

Ingrediënten

Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 68% (water, SOJA-EIWIT, TARWEGLUTEN, SOJAMEEL, TARWEZETMEEL), ui, zonnebloemolie, vrije-uitloop KIPPENEI-EIWIT 4,1%, natuurlijke aroma's, zetmeel, aroma's, palmvet, azijn, dextrose, verdikkingsmiddel (verwerkt eucheumawier), specerijen (korianderzaad, gember, foelie, witte peper), gekarameliseerde suiker, gistextract, ijzerpyrofosfaat, vitamine B12. Kan selderij, mosterd bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 690.000000
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 160.000000
  • Vetten (g) , waarvan 6.900000
    verzadigde vetzuren (g) 2.000000
  • Koolhydraten (g) , waarvan 6.400000
    suikers (g) 1.300000
    Voedingsvezel (g) 4.500000
  • Eiwitten (g) 17.000000
  • Zout (g) 1.100000

Gebruiksadvies

<102061358> Koekenpan: Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de burger 3 minuten aan elke kant. <102061342> BBQ: Bestrijk de burger met olie en grill aan beide kanten, totdat de burger goed heet is.

Bereidingswijze

[ "BBQ: Bestrijk de burger met olie en grill aan beide kanten, totdat de burger goed heet is.", "Pan: Verhit een koekenpan op middelhoog vuur en voeg 2 el olie toe. Bak de burger 2 minuten aan elke kant. " ]

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 2 dagen consumeren.

Contactgegevens

De Vegetarische Slager
Markhek 5, 4824 AV, Breda, Nederland

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.