Ga naar de hoofdinhoud

De Vegetarische Slager Vegan kipstuckjes

160 g
3. 99
f

Omschrijving

veganistische stukjes op basis van soja met ijzer en vitamine B12

Ingrediënten

Ingrediënten: SOJASTRUCTUUR 89% (water, SOJA-EIWIT), natuurlijk aroma, zonnebloemolie, zout, voedingszuur: citroenzuur, vitamine B12. Kan gerst, ei, tarwe bevatten.

Voedingswaarden

 • Soort 100 GRM
 • Energie Kilojoules (kJ) 595
 • Energie Kilocalorieën (kcal) 142
 • Vetten (g) , waarvan 3.6
  verzadigde vetzuren (g) 0.4
 • Koolhydraten (g) , waarvan 2.9
  suikers (g) 0.5
  Voedingsvezel (g) 6.2
 • Eiwitten (g) 21
 • Zout (g) 1.1

Gebruiksadvies

Koekenpan (voor wraps, sandwiches en salades): Verhit een koekenpan op middelhoog vuur, en voeg 2-3 el olie toe. Bak aan één kant goudbruin. Draai vervolgens om en bak tot ze door en door warm zijn. In een saus of curry: Bereid eerst de saus. Voeg de Kipstuckjes rechtstreeks toe aan de saus en laat 2-3 minuten sudderen. BBQ: Marineer de Kipstuckjes naar wens en rijg aan spiesjes. Leg de spiesjes 4-6 minuten op de grill. Regelmatig draaien. Serveer warm en eet smakelijck!

Bereidingswijze

Koekenpan (voor wraps, sandwiches en salades): Verhit een koekenpan op middelhoog vuur, en voeg 2-3 el olie toe. Bak aan één kant goudbruin. Draai vervolgens om en bak tot ze door en door warm zijn. In een saus of curry: Bereid eerst de saus. Voeg de Kipstuckjes rechtstreeks toe aan de saus en laat 2-3 minuten sudderen. BBQ: Marineer de Kipstuckjes naar wens en rijg aan spiesjes. Leg de spiesjes 4-6 minuten op de grill. Regelmatig draaien. Serveer warm en eet smakelijck

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (4-7°C). Na opening binnen 2 dagen consumeren.

Contactgegevens

Unilever Nederland, De Vegetarische Slager
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam
www.devegetarischeslager.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.