DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Valess Vegetarische Crispy Sticks

160 g
3. 42
f

Omschrijving

Bakproduct uit smeltkaas met toegevoegd ijzer.

Ingrediënten

Ingrediënten: 56% magere MELK, paneermeel met tortillastukjes (TARWEmeel, maïsmeel, tomatenpoeder, uienpoeder, zout, gist, suiker, kruiden, specerijen, raapzaadolie, chilivlokken), zonnebloemolie, getextureerd TARWE-eiwit, TARWEmeel, verdikkingsmiddel (calciumalginaat, methylcellulose), vrije uitloop kippenEI-eiwit, gemodificeerd TARWEzetmeel, HAVERvezel, stabilisator (polyfosfaat), voedingszuur (kaliumlactaat), aroma (MELK), zout, ijzer.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 918
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 219
  • Vetten (g) , waarvan 8.7
    verzadigde vetzuren (g) 1.1
  • Koolhydraten (g) , waarvan 21.8
    suikers (g) 2.1
    Voedingsvezel (g) 3.9
  • Eiwitten (g) 11.5
  • Zout (g) 1.3

Gebruiksadvies

Bewaren: Gekoeld bewaren (max. 7 °C). Ten minste houdbaar tot: zie voorzijde. Na opening beperkt houdbaar. Max. 3 maanden houdbaar in de vriezer. Verpakt onder beschermende atmosfeer.

Bereidingswijze

Koekenpan: Gebruik een pan met anti-aanbaklaag. Verhit hier olie of boter in, leg de crispy sticks in de pan. Bak ze om en om in max. 4 minuten totdat ze krokant en goudbruin zijn. Airfryer (200°C): Verwarm 7-9 minuten in een voorverwarmde airfryer. Oven (180°C): Verwarm 15-20 minuten in een voorverwarmde oven.

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (max. 7 °C).

Contactgegevens

FrieslandCampina consumentenservice
Antwoordnummer 390 3800VB Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.