Je hebt bijna korting!

Bij een bestelling vanaf € 70,- ontvang je € 1,- korting op de bezorgkosten!

Bekijk snel ons assortiment voor jouw voorraadkast

Kipdij satespies 3 stuks 300 g
9. 31
per 1 KG
2. 79
Omschrijving
Gemarineerde stukjes kipdijfilet met paprika en ui. Vers. Klasse A.
Ingrediënten
Ingrediënten: 75% Kippenvlees, 9% rode ui, marinade (plantaardige oliën (raap, zonnebloem, lijnzaad, palm, shea), specerijen, zout, paprika, ui, natuurlijke aroma's, kaliumchloride, kruiden, paprikaconcentraat), 6% groene paprika, 3% rode paprika, paprikaconcentraat. Dit product kan sporen van SESAM bevatten.
Allergie informatie
Bevat Koriander Bevat Peulvruchten Bevat Kip Kan sporen bevatten van Gluten Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Mosterd Kan sporen bevatten van Selderij Kan sporen bevatten van Sesam(zaad) Kan sporen bevatten van Soja Kan sporen bevatten van Tarwe Kan sporen bevatten van Gerst Kan sporen bevatten van Lactose Kan sporen bevatten van Maïs Kan sporen bevatten van Wortel Kan sporen bevatten van Glutamaat Kan sporen bevatten van Rundvlees
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100g
Energie Kilojoules (kJ) 672
Energie Kilocalorieën (kcal) 161
Vetten (g), waarvan 10.18
verzadigde vetzuren (g) 2.13
Koolhydraten (g), waarvan 1.33
suikers (g) 0.83
Eiwitten (g) 15.74
Zout (g) 0.62
Verplichte vermeldingen
Verpakt onder beschermende atmosfeer - Ondanks goede zorg en intensieve controle kunnen filetproducten botresten bevatten. - Let op: Geef schadelijke bacteriën geen kans. Zorg daarom dat deze bacteriën niet via de verpakking, uw handen of het keukengerei in uw eten terecht komen. Maak dit vlees door en door gaar om deze bacteriën uit te schakelen.
Bewaaradvies
Gekoeld bewaren (max. 4°C). Zo spoedig mogelijk na aankoop consumeren, uiterlijk op de vermelde houdbaarheidsdatum, mits gekoeld bewaard (max.4°C).
Bereidingswijze
Koekenpan: Verhit olie en/of boter in een koekenpan. Braad het vlees rondom in circa 8 minuten gaar. BBQ: Het wordt aangeraden dit vlees circa 4 minuten voor te garen alvorens het op de barbecue te plaatsen. Leg het vlees op een hete barbecue. Grill de kipshaslick in circa 6 minuten gaar. Het vlees regelmatig keren zodat het gelijkmatig wordt verhit en niet verbrandt. De kerntemperatuur dient bij meting minimaal 75°C te zijn.
Meer informatie
Afzender en adres
Slagers Beste Antwoordnummer 309, 1940 VB, Beverwijk klantenservice@detailresult.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.
DekaMarkt maakt gebruik van cookies
Om de website optimaal te laten functioneren maken wij gebruik van cookies.

Door op 'ik ga akkoord' te klikken, plaatsen wij de volgende cookies:

  • Functionele cookies: Deze zorgen ervoor dat de website beter functioneert.
  • Analytische cookies: Wij gebruiken analytische cookies om algemene statistieken vast te leggen zoals bezoekersaantallen. Dit is in geen geval herleidbaar tot een persoon.
  • Tracking cookies: Wij gebruiken tracking cookies om je ervaring op onze website te verbeteren. Hiermee kunnen persoonsgegevens verwerkt worden.

Als je niet akkoord gaat, plaatsen wij enkel functionele- en analytische cookies welke niet herleidbaar zijn.

Als je meer informatie wilt over cookies, bekijk dan ons cookiebeleid of klik op 'meer informatie'.