Ga naar de hoofdinhoud

Viskrokantschnitzel

2 stuks
1. 49
f

Omschrijving

Gepaneerde kabeljauwfilet, voorgebakken, ontdooid

Ingrediënten

Ingrediënten: 62% KABELJAUW* (VIS), maïs, TARWEBLOEM, raapolie, TARWEVEZELS, zout, water, SCHARRELEI-POEDER, aardappelzetmeel, gistextract, suiker, raapolie, antioxidant: E301, gehydrolyseerd TARWE-EIWIT, rijsmiddel: E450, zuurteregelaars: E500/E330, witte peper, GERSTEMOUTEXTRACT, gist. * = Kabeljauw (Gadus morhua), gevangen in het Noordoostelijk deel van de Atlantische Oceaan (FAO 27), vangstmethode: sleepnetten.

Voedingswaarden

  • Soort 100g
  • Energie Kilojoules (kJ) 900
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 214
  • Vetten (g) , waarvan 7.9
    verzadigde vetzuren (g) 0.8
  • Koolhydraten (g) , waarvan 20.6
    suikers (g) 0.7
    Voedingsvezel (g) 2
  • Eiwitten (g) 14.2
  • Zout (g) 1.3

Bereidingswijze

In de pan: verhit boter of (olijf)olie in de pan en verhit de burger gedurende 4 minuten per kant. In de oven: verwarm de oven voor op 230 graden (heteluchtoven 220 graden). Verwijder de verpakking. Plaats de burger op een rooster in het midden van de voorverwarmde oven gedurende 10-12 minuten. In de airfryer: verwarm de airfryer voor op 180 graden. Plaats de burger in de airfryer en verhit gedurende 12 minuten, halverwege voorzichtig draaien. In de friteuse: verwarm de friteuse voor. Bak de burger op 185 graden in 3-5 minuten gaar.

Bewaaradvies

Gekoeld bewaren (max. 4°C). Na openen beperkt houdbaar.

Contactgegevens

1 de Beste
Antwoordnummer 309, 1940 VB, Beverwijk
klantenservice@detailresult.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.