Proef 't Verschil Carpaccio

123 g
2. 99
f

Omschrijving

Rundercarpaccio

Ingrediënten

Ingrediënten: Carpaccio (2x50g ℮): rundvlees 93%, natuurlijk aroma, zout, water, dextrose, antioxidanten: E301 en E331, voedingszuur: E300. Dressing (10 g): water, plantaardige olie (raap, olijf), azijn, suiker, witte wijn, zout, gemodificeerd maïszetmeel, kruiden, specerijen, gedroogde groenten (ui, knoflook, spinazie), verdikkingsmiddelen: E415, E412. Kaas (10 g): MELK, zout, zuursel, stremsel. Geroosterde pijnboompitten (3 g).

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 595
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 142
  • Vetten (g) , waarvan 7
    verzadigde vetzuren (g) 2.7
  • Koolhydraten (g) , waarvan 1.4
    suikers (g) 1.1
  • Eiwitten (g) 18.4
  • Zout (g) 2.2

Bereidingswijze

Open de verpakking en leg de rundercarpaccio omgekeerd op het bord. Verwijder het plastic velletje. Verdeel de dressing over de carpaccio en strooi de kaas en de pijnboompitten er over.

Bewaaradvies

Te consumeren uiterlijk op de vermelde datum, mits gekoeld bewaard (max. 7ºC).

Contactgegevens

Detailresult
Antwoordnummer 309, 1940 VB Beverwijk

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'