Dr. Oetker Griesmeelpudding vanille

500 g
1. 02
f

Omschrijving

Griesmeelpudding vanillesmaak

Ingrediënten

TARWEGRIESMEEL, zout, kleurstoffen (E160a, E160b), aroma (vanilline)

Voedingswaarden

 • Soort per 100g
 • Energie Kilojoules (kJ)
 • Energie Kilocalorieën (kcal)
 • Vetten (g) , waarvan
  verzadigde vetzuren (g)
 • Koolhydraten (g) , waarvan
  suikers (g)
 • Eiwitten (g)
 • Zout (g)

Bereidingswijze

Benodigdheden Griesmeelpudding voor 4 personen 1. 100 g Dr. Oetker Griesmeelpudding Vanille 2. 1 l melk 3. 75 g suiker Griesmeelpap voor 4 personen 1. 80 g Dr. Oetker Griesmeelpudding Vanille 2. 1 l melk 3. 45 g suiker Bereidingswijze Griesmeelpudding 1. Breng de melk aan de kook. 2. Meng 100 g griesmeel met suiker. 3. Strooi het mengsel al roerende in de kokende melk. 4. Laat het geheel ca. 3 minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken. 5. Spoel een puddingvorm om met koud water. 6. Giet de pudding in de vorm. 7. Laat de pudding ca. 3 uur afkoelen. 8. Stort de pudding op een plat bord. 9. Garneer de pudding bijvoorbeeld met verse vruchten, vruchtensaus of amandelen (bijv. van Dr. Oetker). Bereidingswijze Griesmeelpap 1. Breng de melk aan de kook. 2. Meng 80 g griesmeel met suiker. 3. Strooi het mengsel al roerende in de kokende melk. 4. Laat het geheel ca. 3 minuten, onder af en toe roeren, zachtjes doorkoken. 5. Serveer de pap met bijvoorbeeld basterdsuiker, limonadesiroop of vruchtensaus (bijv. van Dr. Oetker). Tip Velvorming kunt u voorkomen door de vorm af te dekken met plasticfolie of de pudding te bestrooien met suiker. Voor meer recepten, kijk ook eens op www.oetker.nl. Of meld u aan voor de gratis Dr. Oetker nieuwsbrief met maandelijks verrassende recepttips.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking. Koel en droog bewaren. (Na opening bewaren in afgesloten bus).

Contactgegevens

Dr. Oetker Consumentenservice
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'