Honig Aardappelzetmeel 200 g
2. 45
per 1 KG
0. 49
Omschrijving
Aardappelzetmeel
Ingrediënten
Ingrediënten: Aardappelzetmeel Kan sporen bevatten van melk, soja, kippenei, hazelnoot en amandel.
Allergie informatie
Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Noten Kan sporen bevatten van Soja Kan sporen bevatten van Amandelen Kan sporen bevatten van Hazelnoten
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1361
Energie Kilocalorieën (kcal) 320
Vetten (g), waarvan 0
verzadigde vetzuren (g) 0
Koolhydraten (g), waarvan 80
suikers (g) 0
Voedingsvezel (g) 0.1
Eiwitten (g) 0
Zout (g) 0.18
Bewaaradvies
Droog bewaren. Ten minste houdbaar tot einde: zie bovenkant verpakking.
Bereidingswijze
Algemene bereidingswijze 1. Roer een papje van de benodigde hoeveelheid Aardappelzetmeel met enkele eetlepels koud water of het te gebruiken vocht. 2. Breng de rest van het water/vocht aan de kook. 3. Voeg al roerend het zetmeelpapje toe. 4. Kook het geheel al roerend nog max. 1 minuut zachtjes door. Binden van Jus 1. Neem het gebraden vlees uit de pan. 2. Roer de aanbaksels in de pan met de gewenste hoeveelheid water los. 3. Maak een papje van Aardappelzetmeel en enkele eetlepels koud water. 4. Roer zoveel van het papje door de jus tot de gewenste dikte is bereikt. Reken per 250 ml jus op ca. 5 g Aardappelzetmeel. 1 afgestreken eetl. Aardappelzetmeel = ca. 9 g. Variatietip Stoofpeertjes 1. Kook 1 kg schoongemaakte stoofpeertjes met 300 ml water, 50 g suiker en 1 kaneelstokje in ca. 1 uur gaar of in 3 uur rood. 2. Verwijder het kaneelstokje. 3. Roer een papje van 1 eetlepel Aardappelzetmeel met wat koud water. 4. Bind er al roerend het kooknat van de peertjes mee. Kijk op www.honig.nl voor meer lekkere recepten.
Meer informatie
Afzender en adres
Honig Consumentenservice Antwoordnummer 7057 3700 TB Zeist www.honig.nl 0800 - 0229973
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.