Koopmans Allesbinder

200 g
0. 89
f

Omschrijving

Allesbinder

Ingrediënten

Glucosestroop, zetmeel

Voedingswaarden

  • Soort per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ) 1530
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 360
  • Vetten (g) , waarvan 0
    verzadigde vetzuren (g) 0
  • Koolhydraten (g) , waarvan 90
    suikers (g) 1.9
  • Eiwitten (g) 0
  • Zout (g) 0.03

Bereidingswijze

Binden van: Sauzen, soepen, jus, groentenat en stoofschotels. Direct toevoegen. Bereidingswijze Jus, groentenat en stoofschotels: Gebruik circa 20 g (3 eetlepels). Allesbinder per 2,5 dl vloeistof. Soep: Gebruik circa 40 g (6 eetlepels) Allesbinder per 1 liter soep. Bereidingswijze witte of heldere basissaus 1. Witte saus: Breng 2,5 dl melk met 15 g boter of margarine aan de kook. Heldere saus: Breng 2,5 dl water en/of bouillon aan de kook. 2. Strooi al roerend met een garde circa 30 g (5 eetlepels) Allesbinder in de hete vloeistof. 3. Kook de saus nog 1 minuut zachtjes door. 4. Breng de saus op smaak met peper, zout en kruiden. Tips & variaties Roomsaus: voeg 2 eetlepels (koffie)room toe aan de witte saus. Kaassaus: meng 50 g oude geraspte kaas door de witte saus. Champignonsaus: bak 60 g in plakjes gesneden champignons en 1 kleine gesnipperde ui in een koekenpan en meng dit door de witte saus.

Bewaaradvies

Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking.

Contactgegevens

Koopmans Consumentenservice
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'