DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Koopmans Appeltaartmix omgekeerd

330 g
2. 47
f

Omschrijving

Mix voor omgekeerde appeltaart.

Ingrediënten

Ingrediënten: taartmix: TARWEBLOEM, suiker, TARWEZETMEEL, rijsmiddelen (E450, E500), zout. Karamelsausmix: poedersuiker, maiszetmeel, magere MELKPOEDER, verdikkingsmiddelen (methulcellulose, xanthaangom), zout, natuurlijk aroma. Kan sporen bevatten van EI.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Gebruiksadvies

Elektrische oven: 180ºC. Heteluchtoven: 170ºC. Gasoven: stand 3. Meest geschikte ovenstand:.

Bereidingswijze

Bereid met boter. Zelf toevoegen: 3-4 appels, 95 gram boter, 2 el schenkstroop, 4 el water, 1 bakpapiertje. * 1 pak Koopmans Omgekeerde appeltaart. * 95 g boter of margarine. * 700 g appels ( 3 á 4 appels, bijv. Elstar of Jonagold) * eetlepels schenkstroop. * 4 eetlepels water. * 1 bakpapiertje. Bereidingstijd. Bereiding: circa 25 minuten. Baktijd: circa 40-45 minuten. Keukengerei * springvorm 24cm. * Mixer met garden. * Steelpannetje. Bereidingswijze: 1. Plaats het rooster iets onder het midden van de oven en verwarm de oven voor. 2. Klik de ring van de springvorm vast aan de bodem. Leg daarna het bakpapier erin. Tip; vet de bakvorm licht in, zodat het bakpapier goed blijft plakken. 3. smelt in een steelpannetje de 20 gram boter en neem de pan van het vuur. 4. roer de gesmolten boter even door met een lepel, voeg 2 volle eetlepels schenkstroop en 1 eetlepel water toe.Roer er daarna de inhoud van het zakje karamelsausmix door. 5. Verdeel de karamelsaus over de springvormbodem. De bodem hoeft niet helemaal bedekt te zijn. 6. Schil de appels en snijd ze in 8 partjes. Verdeel ze over de bodem van de springvorm op de karamelsaus in een spiraalvorm. Begin in het midden. 7.Klop de resterende 75 gram boter met de mixer in een beslagkom zacht en romig. 8. Voeg hieraan de bodemmix en 3 eetlepels water toe. meng alles met de mixer met garden op de middelste stand kort door elkaar tot er fijne kruimels ontstaan. 9. Verdeel dit over de appels in de springvorm en druk het daarna goed met de hand aan. 10. Plaats de springvorm op het rooster in de voorverwarmde oven. 11. Bak de omgekeerde appeltaart in ca. 40-45 minuten goudbruin. 12. Laat de omgekeerde appeltaart minimaal 30 minuten afkoelen. Verwijder de rand van de springvorm en plaats een bord op de appeltaart. Draai de taart in één keer om en verwijder voorzichtig het bakpapiertje.

Bewaaradvies

Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking.

Contactgegevens

Koopmans Consumentenservice
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.