Koopmans Boekweitmeel biologisch 400 g
3. 30
per 1 KG
1. 32
Omschrijving
Boekweitmeel BIOLOGISCH
Ingrediënten
Ingrediënten: Boekweitmeel*, * = gecontroleerd biologisch geteeld. Kan sporen van ei, melk en tarwe (gluten) bevatten.
Allergie informatie
Kan sporen bevatten van Gluten Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Melk(eiwit) Kan sporen bevatten van Tarwe
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1501
Energie Kilocalorieën (kcal) 354
Vetten (g), waarvan 3.3
verzadigde vetzuren (g) 0.5
Koolhydraten (g), waarvan 73
suikers (g) 1.5
Eiwitten (g) 9
Zout (g) 0.03
Bewaaradvies
Koel en droog bewaren [na openen afgesloten bewaren]. Ten minste houdbaar tot: zie onderzijde verpakking.
Bereidingswijze
Boekweitpannenkoeken Benodigdheden voor circa 9 stuks • 130 g Koopmans Boekweitmeel Biologisch • 170 g Koopmans Tarwebloem Biologisch • 600 ml melk • snufje zout • 3 eieren • Boter of olie Keukengerei • Mixer of garde Bereidingstijd Bereiding: circa 20 minuten. Bereidingswijze 1. Doe 130 g Boekweitmeel Biologisch en 170 g Tarwebloem Biologisch in een beslagkom. 2. Voeg de helft van de melk (300 ml), de 3 eieren en het zout toe. 3. Roer het geheel met een garde of mixer tot een glad beslag. 4. Roer geleidelijk de rest van de melk door het beslag. 5. Laat de koekenpan goed heet worden en verhit een klontje boter of een scheutje olie in de koekenpan. 6. Giet wat beslag in de pan, laat het uitlopen over de bodem en bak de pannenkoeken aan beide zijden goudbruin.
Meer informatie
Afzender en adres
Koopmans Consumentenservice Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort 0800-022 33 06 koopmans.com Volg Koopmans ook op facebook.com/KoopmansBakken
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.