Koopmans Mix voor hartige taart

210 g
1. 49
f

Omschrijving

Mix voor Hartige taart BROSSE BODEM

Ingrediënten

Bodemmix (150 g): TARWEBLOEM, rijsmiddelen (E575, E500, E450), dextrose, TARWEMOUTMEEL, zout, aroma, emulgator (E472e)., Sausmix (60 g): TARWEBLOEM, weipoeder (MELKbestanddeel), glucosestroop, plantaardige oliën (palmpit, palm), verdikkingsmiddel (E464), emulgator (E472b), zout, natuurlijke aroma's (bevat SELDERIJ), MELKEIWITTEN, aroma, maltodextrine, uienpoeder, knoflookpoeder, gedroogde gist, specerijen, antiklontermiddel (E551).

Voedingswaarden

  • Soort per 100g
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: 50 g boter, 100 g geraspte kaas, 150 ml melk, 3 eieren, vulling naar keuze Benodigdheden • 1 pak Koopmans Hartige taart De bodem • 50 g roomboter of margarine • 50 ml water (± 3 eetlepels) De saus • 100 g geraspte kaas • 150 ml melk • 3 eieren (M) De vulling Naar keuze, bijv. 200 g hamreepjes, 250 g champignons, 400 g broccoli en 1 ui (75 g). Oventemperatuur Elektrische oven: 200°C. Heteluchtoven: 180°C. Gasoven: stand 4-5. Keukengerei • Springvorm of ovenschaal Ø 22-25 cm. • Mixer met deeghaken en garden. Bereidingstijd Bereiding: circa 30 minuten. Baktijd: 30-40 minuten. Bereidingswijze • Plaats een rooster onder in de oven en verwarm de oven voor. De Bodem • Doe de bodemmix, 50 g boter en 50 ml water in een beslagkom. • Kneed het geheel met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. • Laat het deeg in de kom, afgedekt met plastic, 10 minuten staan bij kamertemperatuur. • Bekleed een ingevette springvorm of ovenschaal met een dun laagje deeg. De Vulling • Verhit wat olie in een koekenpan. • Bak eerst de voorgesneden ui. Bak vervolgens de voorgesneden champignons. Voeg als laatst de hamreepjes en de broccoli toe. • Giet het vocht af en verdeel de vulling over de deegbodem. De Saus • Doe 150 ml melk, 3 eieren en de sausmix in een hoge beslagkom. • Klop het geheel in 2 minuut met de mixer met garden op de hoogste snelheid en giet het over de taartvulling. • Strooi de 100 g geraspte kaas over de hartige taart. Oven • Bak de hartige taart in 30-40 minuten gaar en goudbruin. Tips & Variaties • Varieer eindeloos door je favoriete ingrediënten toe te voegen aan de vulling voor hartige taart (bijvoorbeeld paprika, courgette, kip, tomaten). Voor gebruik de taart laten ontdooien en 15 minuten verwarmen in een voorverwarmde oven van 170°C.

Bewaaradvies

Bewaartips • Bewaar de afgekoelde hartige taart maximaal 2 dagen in een afgesloten trommel in de koelkast. • Ingevroren is de hartige taart maximaal 3 weken te bewaren (indien goed in plastic gewikkeld). Koel en droog bewaren. Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking.

Contactgegevens

Koopmans Consumentenservice
Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'