Koopmans Mix voor volkoren brood 450 g
3. 53
per 1 KG
1. 59
Omschrijving
Mix voor Volkorenbrood
Ingrediënten
Ingrediënten: Volkoren TARWEMEEL, 2,7% gedroogde gist, bonenmeel, zout, kaliumchloride (zoutvervanger), dextrose, GERSTEMOUT, TARWEZUURDESEMCONCENTRAAT, emulgator (SOJALECITHINEN), amylase, meelverbetermiddel (ascorbinezuur) Kan sporen van ei en melk bevatten.
Allergie informatie
Bevat Gluten Bevat Soja Bevat Tarwe Bevat Gerst Kan sporen bevatten van Ei Kan sporen bevatten van Melk(eiwit)
Voedingswaarden
Voedingswaarde per 100 GRM
Energie Kilojoules (kJ) 1094
Energie Kilocalorieën (kcal) 259
Vetten (g), waarvan 3.9
verzadigde vetzuren (g) 1.3
Koolhydraten (g), waarvan 40
suikers (g) 1.1
Voedingsvezel (g) 4.8
Eiwitten (g) 14
Zout (g) 0.71
Bewaaradvies
Bewaar het brood maximaal 2 dagen in een afgesloten trommel of plastic zak. Ingevroren is het brood maximaal 3 weken te bewaren. Koel en droog bewaren (na openen afgesloten bewaren). Ten minste houdbaar tot: zie bovenzijde verpakking.
Bereidingswijze
Benodigdheden • 1 pak Koopmans Volkorenbrood • 325 ml koud water • 20 g boter of margarine Bereidingswijze voor de broodbakmachine • Doe de 325 ml water in de bakvorm. • Voeg daarna de broodmix en de 20 g boter toe. • Stel de broodbakmachine in op het gewenste programma (bijv. normaal) en start het programma. • Laat het gebakken brood afkoelen op een rooster. Omdat er broodbakmachines met verschillende inhoudsmaten verkrijgbaar zijn, kun je het beste de gebruiksaanwijzing van de broodbakmachine raadplegen. Benodigdheden • 1 pak Koopmans Volkorenbrood • 300 ml handwarm water • 20 g boter of margarine (op kamertemperatuur) Oventemperatuur Elektrische oven: 220°C Heteluchtoven: 200°C Gasoven: stand 5-6 Bereiding: 10 min. Rijstijd: 10 + 45 min. Baktijd: ca. 25 min. Bereidingswijze voor de oven 1. Doe de mix en de 20 g boter in een beslagkom (houd eventueel één afgestreken lepel mix achter voor decoratie) en voeg de 300 ml water toe. 2. Kneed het geheel in circa 4 minuten met een mixer met deeghaken tot een soepel deeg. 3. Laat het deeg in de kom, afgedekt met vershoudsfolie, 10 minuten rijzen bij kamertemperatuur. 4. Druk het deeg plat en trek het uit tot een lap. 5. Vouw de lap in drieën dicht en druk dit weer plat. 6. Rol de lap stevig op tot een deegrol. 7. Als je het brood met de achtergehouden mix wilt decoreren, bestrijk het dan eerst met water. 8. Leg de deegrol met de naad naar beneden op een ingevette bakplaat of op bakpapier. 9. Leg een theedoek over de deegrol en laat het deeg 45 minuten narijzen. 10. Verwarm 15 minuten voor het bakken de oven voor. 11. Bak het brood onder in de oven in circa 25 minuten gaar en bruin.
Meer informatie
Afzender en adres
Koopmans Consumentenservice Antwoordnummer 7204 3800 TE Amersfoort 0800-022 33 06 koopmans.com Bakken.nl
Disclaimer
DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.