Knorr Mix voor chili con carne

Per pak
0. 95
f

Omschrijving

Maaltijdmix

Ingrediënten

Ingrediënten: Groenten 17,8% (tomaat¹ 11%, ui¹ 4,2%, rode paprika 2,6%), aardappelzetmeel, TARWEBLOEM, zout, suiker, paprikapoeder¹ 7,7%, mineraalzout (kalium), gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, zonnebloemolie, aroma, knoflook¹, komijn, kleurstof: paprika-extract, gember, piment, koriander, oregano, cayennepeper, fenegriekzaad, citroensap, zwarte peper, rookaroma. Kan melk, ei, selderij, mosterd bevatten. ¹ op duurzame wijze geteeld.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: 2 uien - 1 prei - 1 rode paprika - 350g rundergehakt - 1 blikje tomatenpuree (ca. 70g) - 1 pot bruine bonen (+/- 700g). Voorbereiding:Laat de bonen uitlekken en spoel ze af met koud water.Snipper de uien. Snij de prei in ringen en de paprika in blokjes. Bereidingswijze1. Verhit 2 eetlepels Blue Band vloeibaar in een hapjespan en bak hierin het gehakt rul. Roerbak de groenten enkele minuten mee.2. Voeg 350 ml water en de inhoud van dit zakje toe. Breng het geheel aan de kook en laat het 2-3 min. zachtjes doorkoken.3. Voeg vervolgens de tomatenpuree en de bruine bonen toe. Goed doorroeren en even mee laten warmen (het hoeft nu niet meer te koken). Serveer de Chili con Carne met rijst of afgebakken broodjes.Eet smakelijk!

Bewaaradvies

Droog en bij kamertemperatuur bewaren.

Contactgegevens

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160 3000 AD Rotterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'