DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Knorr Ovenschotel sperziebonen

53 g
Momenteel niet beschikbaar

Omschrijving

Maaltijdmix

Ingrediënten

Ingrediënten: Tomatenpoeder¹ 39%, suiker, aardappelzetmeel, knoflookpoeder¹, aroma, geroosterd uipoeder¹ 3,8%, zout, paprikapoeder¹, gehydrolyseerde plantaardige eiwitten, sojasauspoeder (maltodextrine, zout, sojasaus (SOJA, TARWE)), palmvet, tijm¹, olijfolie verkregen bij de eerste persing, peper, peterselie¹, oregano¹, fructose, nootmuskaat, cayennepeper, rozemarijn¹, gistextract. Kan andere glutenbevattende granen, ei, melk, mosterd, selderij bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: 500 g sperziebonen. 2 uien. 300 g mager rundergehakt. ca. 600 g aardappelpuree. 50 g geraspte 20+ kaas. Voorbereiding: Zie voorzijde voor de zelf toe te voegen ingrediënten. Verwarm de heteluchtoven voor op 200ºC (conventionele oven 220°C) en vet een ovenschaal in (inhoud ca. 2,3 liter). Snipper de ui fijn en maak de sperziebonen schoon, halveer ze en kook de sperziebonen ca. 5 min. voor. Bereid de aardappelpuree zoals aangegeven op de verpakking. Bereidingswijze: 1) Verhit een hapjespan en bak hierin het gehakt rul (zonder olie). Voeg de gesnipperde ui en de voorgekookte sperziebonen hieraan toe en bak deze kort mee. 2) Voeg vervolgens 250 ml water en de inhoud van dit zakje toe en breng het al roerend aan de kook. Meng het geheel goed en laat het ca. 5 min. zachtjes doorkoken. 3) Doe het mengsel vervolgens in de ingevette ovenschaal en verdeel de aardappelpuree erover, zorg dat het gerecht helemaal bedekt is met de puree. Strooi als laatste de geraspte kaas over het gerecht en bak de ovenschotel 25 min. in de voorverwarmde oven. Haal het gerecht uit de oven en laat het nog ca. 5 min. afkoelen voor het serveren.

Contactgegevens

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam
www.knorr.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.