DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Maggi Puree stamppot

230 g
2. 24
f

Omschrijving

Aardappelpuree in droge vorm

Ingrediënten

Ingrediënten: aardappelen (96%), zout, emulgator (E471), zuurteregelaar (citroenzuur), aroma, antioxidant (E222 (SULFIET)), extracten van peper, nootmuskaat en kurkuma. Bevat mogelijk MELK. GLUTENVRIJ

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje Pan 10 min. 1) Met rauwe groente: Doe 500ml water in een pan en breng dit aan de kook. Met gekookte groente: Kook 300g rauwe groente. Doe dan 500ml water of groentekookvocht in de pan en breng dit aan de kook. 2) Met rauwe of gekookte groente: Neem de pan van het vuur. Voeg, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje aardappelpuree toe. Zout en boter toevoegen is niet nodig. 3) Met rauwe of gekookte groente: Roer de groente (300g rauwe groente of gekookte groente) door de aardappelpuree. 4) Met rauwe of gekookte groente: Verwarm het geheel eventueel en roer nog even goed door.

Bewaaradvies

Omgevingstemperatuur

Contactgegevens

Nestlé Nederland
Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.