DekaMarkt
Ga naar de hoofdinhoud

Maggi Puree á la minute creme fraiche

186 g
2. 07
f

Omschrijving

Aardappelpuree in droge vorm

Ingrediënten

Ingrediënten: aardappelen (84%), plantaardig vet (palm), zout, CRÉME FRAÎCHEpoeder (1,5%), LACTOSE, zuurteregelaar (citroenzuur), emulgator (E471), uienpoeder, aroma, maltodextrine, stabilisator (E331), MELKeiwitten, knoflook, bieslook, antioxidanten (E222 (SULFIET), E304), extracten van peper, nootmuskaat en kurkuma.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Gebruiksadvies

Alleen water toevoegen. Goed om te weten. Pas je portie aan. Volwassene 1 portie, kind 4-8 jaar ongeveer 2/3.

Bereidingswijze

Gebruiksaanwijzing voor 1 zakje. Pan of waterkoker 5 min. 1) Doe tussen de 350ml en 400ml water in een pan of waterkoker en breng dit aan de kook. Giet het water in een schaal of kom. 2) Voeg geleidelijk, al roerend met een garde, de inhoud van het zakje toe. Zout en boter toevoegen is NIET nodig. Magnetron 5 min. 1) Doe tussen de 350ml en 400ml koud water in een kom en voeg al roerend met een garde de inhoud van het zakje toe. 2) Verwarm de puree 4 min. in de magnetron op vol vermogen (± 800 watt). Roer de puree na 1,5 min en aan het einde van de bereiding even door. Zout en boter toevoegen is NIET nodig.

Contactgegevens

Nestlé Nederland
Postbus 134, 1180 AC Amstelveen

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs,- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. De productinformatie die wij vermelden kan in sommige gevallen afkomstig zijn van derden (producenten). Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product, want de door de producent op de verpakking vermelde informatie is doorslaggevend.

Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.