1 de Beste Satésaus kant & klaar

500 g
1. 53
f

Omschrijving

kant-en-klare satésaus

Ingrediënten

Ingrediënten :Water, 26% PINDA'S, suiker, azijn, raapzaadolie, SOJASAUS (water, SOJABONEN, TARWE, zout), gemodificeerd maiszetmeel, emulgator: E471, zout, sambal (rode pepers, zout, zuurteregelaar: E260, conserveermiddel: E211), ketjap (suikerstroop, water, zout, gehydrolyseerd SOJA-EIWIT, kleurstof: E150c, SOJASAUS (water, SOJABONEN, TARWE, zout), verdikkingsmiddel: E407/E412/E466, zuurteregelaar: E330, salmiak), weipoeder (MELK), specerijen, conserveermiddel: E202, voedingszuur: melkzuur, kleurstof: E150d/E160c, verdikkingsmiddel: guarpitmeel/xanthaangom, ui, antioxidant: E385.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ) 1051
  • Energie Kilocalorieën (kcal) 252
  • Vetten (g) , waarvan 14.5
    verzadigde vetzuren (g) 2.52
    enkelvoudig onverzadigde vetzuren (g) 10.61
    meervoudig onverzadigde vetzuren (g) 1.36
    transvetzuren (g) 0.015
  • Koolhydraten (g) , waarvan 20.4
    suikers (g) 18.4
    toegevoegde suikers (g) 15
    polyolen (g) 0
    zetmeel (g) 1
    Voedingsvezel (g) 2.4
  • Eiwitten (g) 7.4
  • Zout (g) 1.03
  • Natrium (mg) 0.41

Bereidingswijze

Bereidingswijze: Magnetron (700 Watt): haal de deksel van de verpakking en prik enkele gaatjes in de folie. Verwarm de saus ca. 3 minuten. Verwijder voorzichtig de folie en roer de saus door. Pan: giet de saus in de pan en verwarm al roerend enkele minuten op lage temperatuur.

Bewaaradvies

Na openen gekoeld bewaren (max. 7 °C) en beperkt houdbaar

Contactgegevens

Detailresult Groep N.V.
Antwoordnummer 309 1940 VB Beverwijk
klantenservice@detailresult.nl

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'