Knorr Natuurlijk spaghetti carbonara

47 g
1. 28
f

Omschrijving

Kruidenmix

Ingrediënten

Ingrediënten: Zetmeel (maïs, aardappel), gedroogd EIGEEL, magere MELKPOEDER, KAAS 11%, zout, geroosterd uipoeder 7,6%, suiker, knoflookpoeder 1,7%, kruiden (peterselie 0,9%, bieslook 0,4%), zwarte peper 0,9%, nootmuskaat 0,6%, extra olijfolie verkregen bij de eerste persing, fenegriekzaad, citroensappoeder, kurkuma, lavaswortel.Kan gluten, selderij, mosterd bevatten.

Voedingswaarden

  • Soort 100 GRM
  • Energie Kilojoules (kJ)
  • Energie Kilocalorieën (kcal)
  • Vetten (g) , waarvan
    verzadigde vetzuren (g)
  • Koolhydraten (g) , waarvan
    suikers (g)
    Voedingsvezel (g)
  • Eiwitten (g)
  • Zout (g)

Bereidingswijze

Zelf toevoegen: 125 G (magere) spekreepjes, 500 G champignons, 400 ML halfvolle melk, 30 G Parmezaanse kaas, geraspt, 300 G spaghetti. Voorbereiding:Zie voorzijde voor de zelf toe te voegen ingrediënten.Kook de spaghetti volgens de bereidingswijze op de verpakking. Snij de champignons in vieren.Bereidingswijze1. Meng voor de saus de inhoud van dit zakje met de melk in een kom en laat dit even staan. 2. Verhit 2 eetlepels olie in een koekenpan of wok en bak hierin de spekreepjes goudbruin en krokant. Voeg de champignons toe en bak deze 2-3 min. mee. Voeg vervolgens de saus toe en breng het geheel al roerend aan de kook. Laat het ca. 2 min. zachtjes doorkoken. 3. Haal de pan van het vuur en voeg tenslotte de gekookte spaghetti samen met de geraspte Parmezaanse kaas toe aan de saus. Roer het geheel goed door elkaar en serveer direct.

Contactgegevens

Unilever Nederland, Knorr
Postbus 160, 3000 AD Rotterdam

Disclaimer

DekaMarkt doet er alles aan om de prijs- en productinformatie van onze producten zo accuraat mogelijk te houden. Echter, producten worden vaak verbeterd en daardoor kan informatie geregeld veranderen.

Daarom raden we je aan om altijd de verpakking te lezen van het werkelijke product. Zijn er vragen of opmerkingen? Neem dan gerust contact op met onze klantenservice.

'