cadeaukaart

 

De DekaMarkt cadeaukaart is enkel te koop bij DekaMarkt en kan ook alleen daar worden besteed. U kunt zelf de waarde van de cadeaukaart bepalen. Dit kan vanaf 5 euro tot een maximum bedrag van 150 euro. Bijzonder aan deze cadeaukaart is dat u deze kunt opwaarderen. Zodra u het tegoed op de cadeaukaart te laag vindt, kunt u er een nieuw bedrag op laten zetten. De DekaMarkt cadeaukaart zelf is gratis.


DekaMarkt gepersonaliseerde cadeaukaart
Om uw cadeau nog persoonlijker te maken, biedt DekaMarkt een gepersonaliseerde cadeaukaart aan. Deze koopt u voor een bedrag van € 1.99. U kunt deze kaart zelf eenvoudig online ontwerpen op dekamarkt.nl/cadeaukaart/maakuweigenkaart. Na het bestellen van uw persoonlijke cadeaukaart, wordt deze bezorgd bij een DekaMarkt winkel naar keuze. De betaling en opwaardering van de kaart vindt plaats bij het ophalen van de cadeaukaart.

 Enveloppen
Een cadeau is geen cadeau zonder een feestelijke verpakking. Om deze reden zijn er 4 verschillende soorten enveloppen beschikbaar.  De enveloppen kosten € 0.50.

Waar vind ik de cadeaukaart in de winkels?
U vindt de cadeaukaart bij elke DekaMarkt vestiging. Dit kan bij de servicebalie zijn of in een aparte presentatie aan de kassa.

Grotere aantallen bestellen?
De DekaMarkt cadeaukaart kan een eigentijdse vervanger zijn van het bekende kerstpakket, maar kan ook voor andere gelegenheden een prima alternatief zijn. DekaMarkt denkt graag met u mee. Op de website dekamarkt.nl/cadeaukaart/zakelijk vindt u meer informatie hier over.

 

Algemene voorwaarden
Bekijk de algemene voorwaarden van de DekaMarkt cadeaukaart.

 

 


Meest gestelde vragen


Waar kan ik mijn cadeaukaart besteden?
Bij alle supermarkten van DekaMarkt. De cadeaukaart kan niet online besteed worden. Ook wordt de cadeaukaart niet geaccepteerd bij een concessionair achter de kassa of een DekaTuin.

Hoe lang is mijn cadeaukaart geldig?
De cadeaukaart heeft een geldigheidsduur van 5 jaar en krijgt bij elke betaling en/of opwaardering opnieuw een geldigheidsduur van 5 jaar mee.

Kan ik mijn cadeaukaart inwisselen voor geld/ruilen of retourneren?
Nee, dit is niet mogelijk.

Kan ik het saldo op mijn cadeaukaart online opwaarderen?
Dit is vanaf de eerste helft van 2017 mogelijk. Hiervoor heeft u een extra veiligheidscode nodig die onder de grijze kraslaag staat aan de achterkant van de DekaMarkt cadeaukaart.

Ik ben mijn cadeaukaart kwijtgeraakt. Vergoeden jullie het saldo dat er nog op stond?
Nee, DekaMarkt vergoedt nimmer het saldo van een gestolen, beschadigde of verloren cadeaukaart. Dit is voor risico van de kaarthouder.

 

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.