Deka App

Deka app voor Android, iPhone en iPad

DekaMarkt is overal bereikbaar. Voor smartphones en iPad is een gratis app beschikbaar met volop inspiratie met heerlijke recepten en handige functies.

Recepten zoeken én vinden
Met de DekaMarkt app is het mogelijk aan de hand van de smaakvoorkeuren en de samenstelling van uw eetgezelschap snel een passend recept te vinden. De database omvat ruim 2.000 recepten en wordt wekelijks uitgebreid.

De app past meteen de benodigde hoeveelheden per ingrediënt aan zodat verspilling tot het minimum beperkt wordt. U kunt alles direct op een digitaal boodschappenlijstje zetten, zelf boodschappen toevoegen en het lijstje sorteren op recept of productgroep. Lekkere recepten kunt u op de favorietenlijst plaatsen en via de diverse social media delen met vrienden. Via de app is ook het laatste nieuws opvraagbaar.

Synchroniseren en winkelzoeker
Het is mogelijk om smartphone, iPad en pc (de website) met elkaar te koppelen, zodat het boodschappenlijstje en de favoriete recepten altijd up-to-date zijn. Bijzonder is dat gezinsleden het boodschappenlijstje onderling met elkaar kunnen delen.

Met de winkelzoeker kunt u de dichtstbijzijnde DekaMarkt opzoeken en zien of deze nog open is.

Uniek: koppeling tussen app en winkelvloer
De geïntegreerde QR-reader biedt volop mogelijkheden. Hiermee is het mogelijk om de ingrediënten van recepten die in Proef 't Verschil magazine, of op receptkaartjes in de winkel staan, direct op uw digitale boodschappenlijstje te plaatsen. In de folder en op actiekaarten in de winkel staan ook QR-codes die verwijzen naar recepten die met de betreffende producten bereid kunnen worden. Zo kunt u in de winkel ter plekke nog inspiratie opdoen en direct uw inkopen hierop afstemmen.

Extra's voor IPad & Iphones
Speciaal voor de iPad en iPhones is er ‘karaoke koken’. Kookliefhebbers leren hierin stap voor stap een recept te bereiden.

Naast deze mogelijkheid is er ook mogelijk om op de Ipad ons Proef 't Verschil magazine interactief te bekijken. U tikt heel eenvoudig op de receptingrediënten en u krijgt direct het recept te zien. De ingrediënten kunt u gelijk toevoegen aan uw boodschappenlijst. Wilt u het recept bewaren? Geen probleem: u slaat het gewoon op in uw eigen kookboek. Zo wordt koken  nog leuker! Deze vernieuwde versie is uiteraard ook geschikt voor de iPhone 5.


Downloaden
De DekaMarkt app is gratis beschikbaar voor zowel de iPad, iPhone als voor Android. Scan dan de QR-code hieronder, of ga naar de App Store of Google play.

QR-code iPad, Iphone

QR-code Adroid