Bellen, sms-en & betaalde sms-diensten

Hoe meld ik mij af voor betaalde sms-diensten?

Ga naar www.payinfo.nl en controleer of er diensten actief zijn op jou nummer. Als je wilt kan je je ook meteen afmelden voor de betreffende dienst.

In ‘Mijn DekaMobiel’ onder het tabblad ’Instellingen & Zelfservice’ kunt u ‘Blokkeren betaalde SMS diensten’ op AAN zetten. Als u dit doet dan zullen er geen SMS diensten meer ondersteund worden door uw sim. Het verdient ook de aanbeveling om de dienst ook daadwerkelijk stop te zetten bij de aanbieder. Let wel: u blokkeert met deze instelling ALLE betaalde SMS diensten.