Deka Mobiel - Mijn DekaMobiel
! Let op: DekaMobiel stopt per 31 december 2020. Vanaf 1 januari 2020 is het daarom niet meer mogelijk om tegoed op te waarderen of punten te sparen!

Hoe kan ik inloggen op Mijn DekaMobiel?

Om in te loggen op ‘Mijn DekaMobiel’ dient u gebruik te maken van het mobiele nummer en de pincode die vermeld staan op de moederkaart van de simkaart. Ga naar Mijn DekaMobiel’ en voer vervolgens bij gebruikersnaam het 06- nummer in en bij wachtwoord de originele pincode.