Activeren nieuwe sleutelhanger

Om uw nieuwe sleutelhanger te activeren logt u in bij Mijn DekaMobiel’. Hier vult u uw 06-nummer en uw wachtwoord in. Bent u nog nooit eerder ingelogd geweest? Dan is uw wachtwoord de PIN-code die op de moederkaart staat. Na de 1e keer inloggen wordt u gevraagd om de PIN- code in een wachtwoord te wijzigen. Hiermee kunt u in loggen op ‘Mijn DekaMobiel’.

Vervolgens klikt u op ‘Instellingen en Zelfservice’. Onder het kopje Persoonlijke gegevens ziet u uw huidige klantnummer (barcode 260800...) staan. Deze verwijdert u. Vul daarna uw nieuwe klantnummer (barcode) in.

Vervolgens klikt u op ‘Bewaar’ en bevestigt u met OK. Rechtsboven (naast persoonlijke gegevens) ziet u een melding dat het klantnummer succesvol is gewijzigd.

Hierna kunt u uw oude sleutelhangers(barcode) vernietigen en weggooien. Deze kunt u niet meer te gebruiken en zo voorkomt u verwarring.

LET OP! U dient uw oude moederkaart te bewaren. U kunt hiermee niet sparen maar hier staan wel uw PIN-en PUK-code vermeld