Hoe kan ik mijn pin- en pukcode vinden?

De PIN- en PUKcode van de Deka Mobiel simkaart kunt u terug vinden op de ‘moederkaart’ waar de simkaart bij aanschaf aan vast zat. Daarnaast kunt u deze terug vinden op www.dekamobiel.nl, onder ‘Mijn DekaMobiel’, onder de tab ‘overzicht’. Let op! Als u de pincode via het toestel gewijzigd heeft, blijft de oorspronkelijke pincode zichtbaar via Mijn DekaMobiel’. De pincode die via ‘Mijn DekaMobiel’ getoond wordt is dus de initiële pincode. Zorg ervoor dat u de zelfgekozen pincode niet vergeet!