Wat is een simlock?

Een sim-lock is een digitaal slot op een mobiele telefoon. Wanneer uw toestel een dergelijk slot bevat, kunt u niet direct de DekaMobiel simkaart gebruiken. Voor toestellen ouder dan een jaar kunt u bij uw oude provider gratis een code aanvragen waarmee u de sim-lock van uw mobiele telefoon kan halen.
De volgende meldingen, na het plaatsen van de simkaart, wijzen op een simlock:

• simkaart geweigerd
  • Netwerkcode
  • ServProvcode
  • Toets Aanbieder
  • PCK code
  • NCK code
  • Offer code
  • Subsidie wachtwoord
  • Simkaart ongeldig
  • SPCK code
  • Sim niet geaccepteerd

Is uw toestel nog geen jaar oud, vraag dan uw oude provider of leverancier naar de kosten voor het opheffen van de sim-lock.