Deka Mobiel - Nummerbehoud
! Let op: DekaMobiel stopt per 31 december 2020. Vanaf 1 januari 2020 is het daarom niet meer mogelijk om tegoed op te waarderen of punten te sparen!

Vragen over nummerbehoud

Kan ik mijn eigen nummer meenemen naar DekaMobiel (nummerbehoud)?

Je kunt altijd je eigen nummer meenemen naar DekaMobiel. Neem hiervoor contact op met de klantenservice. Let op! Bij het startpakket zit altijd een nieuw nummer, echter dit nummer vervalt zodra DekaMobiel het nummer wat je mee wilt nemen heeft overgenomen.

Je hebt ook de mogelijkheid om nummerbehoud later aan te vragen. Dit werkt op dezelfde manier als hierboven beschreven.

 

Hoe snel wordt mijn nummer overgezet?

Wanneer je een prepaid nummer wilt meenemen naar DekaMobiel, wordt dit meestal binnen 10 werkdagen geregeld. Zorg er wel voor dat DekaMobiel in het bezit is van het juiste simkaart nummer. Zonder simkaart nummer zal de aanvraag voor nummerbehoud altijd worden afgekeurd.

Wanneer je een abonnement hebt, zit je vaak vast aan een opzegtermijn van maximaal 1 maand na initiële contractsduur. Informeer hiervoor bij de huidige provider. Is bovenstaande het geval, dan neemt DekaMobiel het nummer over op de dag dat het abonnement wordt beëindigd.

Hoe kan ik mijn simkaart nummer vinden op mijn oude simkaart?

Het simkaart nummer kan je vinden op de achterkant van de simkaart van de vorige provider. Het is belangrijk dat wij dit simkaart nummer ontvangen! Zonder simkaart nummer wordt de aanvraag voor nummerbehoud altijd afgekeurd. Bij twijfel raden wij aan om alle cijfers die op de achterkant van de simkaart staan door te geven. Mocht je de simkaart met de speciale tang laten knippen kan het zijn dat het simkaartnummer niet meer zichtbaar is.

Let op 

Het prepaid tegoed op de oude simkaart komt te vervallen wanneer het nummerbehoud wordt uitgevoerd. Indien je gebruik maakt van automatisch opwaarderen, zorg er dan voor dat je deze functionaliteit uitschakelt. Je kunt dit via www.mijndekamobiel.nl regelen. Ook als je jouw nummer meeneemt naar een andere provider!