Opwaarderen en prepaid tegoed

Online je beltegoed bestellen

Via de webshop heeft u de mogelijkheid om online beltegoed te bestellen via IDEAL. Om hier gebruik van te maken is het noodzakelijk dat u een apart account aanmaakt voor de webshop met een e-mailadres en wachtwoord. Plaats het gewenste bedrag in de winkelwagen, klik op afrekenen en daarna op bestellen. Op de volgende pagina kunt u inloggen met uw wachtwoord. Nog geen account? Dan moet u zich eerst nog registreren als nieuwe klant. Wanneer u ingelogd bent kunt u de bestelling afronden via IDEAL. Houdt u er rekening mee dat voor de online Webshop en Mijn Dekamobiel, ieder een aparte registratie noodzakelijk is.