nieuws

Maak kans op gratis startbewijzen voor de 45e Ronde van Noord-Holland

Op zaterdag 22 april gaat de Ronde van Noord-Holland van start. Een toertocht met routes langs de mooiste plekjes van de provincie

DekaMarkt is voor de negende keer hoofdsponsor van deze lenteklassieker waarin aandacht voor bewegen en genieten centraal staat. Wij vinden het belangrijk dat deze evenementen plaats blijven vinden en dragen daar graag ons steentje aan bij.

Er zijn verschillende afstanden die gereden kunnen worden. Voor beginnende racefietsers zijn de 40 of 60 kilometer ideaal. Daarnaast zijn er voor de échte sportievelingen de afstanden 110 en 160 kilometer. De startlocaties zijn te vinden in Alkmaar, Hoorn en Oostzaan. Ook voor de jeugd tussen 8 en 16 jaar is er een toertocht van 30 kilometer met als startlocaties Alkmaar en Oostzaan.

Net als in voorgaande jaren geven wij ook dit jaar weer gratis startbewijzen weg. Wil je kans maken op een gratis startbewijs? Vul dan uiterlijk 2 april je gegevens in via het inschrijfformulier. Winnaars worden op dinsdag 4 april geïnformeerd. Over de uitslag kunnen wij helaas niet corresponderen.

Bekijk hier de actievoorwaarden.

Om deze website optimaal te laten functioneren gebruiken wij cookies. Voor meer informatie zie ons cookiebeleid.